2019-11-04 27 浏览
好耐无尼九龙城尼个美食天堂啦。今日行过附近,经过间食刺身饭餐入面嘅食客食紧碗劲靓龙虾饭。二话不说,即入尼试下。1️⃣第一当然叫左吸引我入尼嘅龙虾黑松露滑蛋饭,人地有个真名,叫伊势海老井。睇名唔知系咩唔紧要,佢有部ipad比你睇图,非常细心大大只龙虾🦞.......做装饰......😂😂当然,细心嘅日本餐厅系唔想你出手,大大粒龙虾肉已经切好左比你,加埋我最爱嘅滑蛋加黑松路......😋😋OMG...... 正到唔知讲咩好2️⃣渔吉蒸蛋系日本蒸蛋我都比100分🤩🤩 尼个仲要加埋海胆同三文鱼籽,比多20分你。海胆好新鲜,完全唔会有苦味。3️⃣渔吉特选井两只字形容晒.....🔥新鲜🔥...... 一碗刺身饭只须要甘....别无他求😚两个人食,HKD533————————————满分5🔆🏝环境 🔆🔆🔆🔆🛋服务 🔆🔆🔆🔆💲价钱🔆🔆🔆😋食物质素🔆🔆🔆🔆💥翻兜指数 🔆🔆🔆🔆🔆—————————————📍渔吉海鲜丼专门店📍九龙城衙前围道84号地下A舖

2️⃣渔吉蒸蛋

3️⃣渔吉特选井