2017-07-15 97 浏览
妈妈话要食韩国菜,唔驶谂韩国街最集中。呢间装修都好似唔错,够晒阔落。坐得舒服岩晒同屋企人黎。邪恶嘅芝士熔岩饭呢个饭有oppa系你面前整,净系睇都抵😂 佢落左蛋浆系个炒饭边,跟著面头加拉丝芝士,跟手佢会火枪整捞匀比你食。芝士味浓但唔会过腻,因为本身个饭系同泡菜去炒过,仲食到粒粒鱿鱼🤤芝士排骨又系唔驶自己动手,完全符合我懒人之道,佢地直头夹埋去你饭碟到。 好钟意佢甜甜辣辣咁,排骨绝对唔系得旧骨。紫菜包饭原来呢款本身冇泡菜架,因为屋企人唔想食咁多辣野就叫左呢个,但钟意泡菜惹味嘅人,睇黎要叫泡菜芝士紫菜包饭先得甜酸无骨炸鸡无骨炸鸡几岩懒人,不过之前食佢有骨反而仲好食,因为酱本身出色,肉味都浓d。不过我几钟意佢个薯条,薯味浓加上点埋佢甜酸汁,正呀喂。

八爪鱼溶岩饭
邪恶嘅芝士熔岩饭