2018-10-02 487 浏览
呀女生日,谂住同佢食个新奇、好玩嘅饭,点知好唔开心!首先去到安排坐位而经差!我地5个大人,佢居然俾张四人枱第五人要坐走廊位,而当晚系星期二得3枱客,有好多位置可以安排,点解要我地咁样坐呢?要我地作出投诉侍应生至俾个较宽敞位置!☹到自己动手整食物时,因第一次黎呢种餐厅,唔知道御好烧嘅制作方法,侍应生居然无俾酱汁和木鱼我地令到第一个御好烧无喱味道😫做第二个时另一个侍应生攞黎至知。去到最尾梗要食佢本店讲嘅自己动手做梳乎厘啦!点知😠等得耐唔讲,制作时已经觉得好奇怪,俾个好似厕纸筒嘅长筒纸,栋高佢然后叫呀女放D梳乎厘浆落去铁板烧,问题系筒身高蛋浆小,蛋浆大部份黐住喺张纸度,系铁板嘅好少,搅好耐至推到落铁板(ー_ー)!!都算谂住好食就算啦!点知侍应生话ok啦,可以放生果和其他装饰,然后我地 笔嚟食,简直想吐返出黎,里面仲系水咁样😫根本个蛋浆发唔起好无😠已经食到一肚气,埋单佢仲要收我切饼费!我俾蛋糕侍应生时点解无讲要收费,埋单至黎收钱,如果佢有话我知要收切饼费$50,我一定唔会系𠮶度食蛋糕啦!