2018-06-23 576 浏览
几次都见FB IG有人介绍尼间野好好食,咁本人就因为极中意食蕃茄蛋一直都想去试。第一次去揾时因为地面转左几个圈都揾唔到就放弃左啦,终于前2日有时间再去揾,原来系地库个层,一到门口就见到怀旧式冷气,怀旧式装修,好有feel虽然睇过相话蕃茄蛋芝士捞都觉得卖相麻麻,但既然咁出名应该系有佢过人之处嘅。朋友就叫左蕃茄牛面啦,又话出前一丁面,黎到一夹睇落都唔似嘅😥一食落口,说好的蕃茄汤呢😓汤都冇红色,就咁放蕃茄粒就算,蛋花太碎,食唔到蛋味。再试试个蕃茄牛,点解要系蕃茄汤落麻油😑尼2样都系我最爱,但放埋一齐就好有问题啦,唯有可以赞就系牛肉都唔错起身卖单,见张bar枱摆哂一碗碗啡啡黑黑嘅野好核突。唔深究系咩啦,30几40蚊碗野,呀姐我整仲好食多几廿倍过2个钟番到屋企,肚仔出事了🤢疴左2次都算,第二朝疴到番工番到半路都要call sick回府再疴总结,间野不可一不可再,又唔好食又唔干净,极度失望😑😑😑
过2个钟番到屋企,肚仔出事了🤢
总结,间野不可一不可再,又唔好食又唔干净,极度失望😑😑😑
2018-06-21