2012-02-10
之前都有食过几次, 都OKAY 的, 但前2晚再去 (同朋友庆祝生日), 整体的表现真系差了很多.$428 DINNER 放题, 无任何折扣, 但食物就----物非所值啦.首先刺身, 以前真系好新鲜好靓的, 但今次… 上第一碟拼盘时系最差, 细件D又唔算太新鲜, 特别系三文鱼, 食落 外卖店争仙的刺身好似重新鲜D..所以无再叫. 剑鱼腩, 吞拿鱼系几靓几新鲜, 第2 ROUND 系比拚盘好好多, 但只系好过百零蚊的放题, 唔会好得过二百零蚊个D..带子, 甜虾, 唔系好有鲜味, 手卷: 值得一赞, 细细件唔洗食甘多饭, 紫菜送上时重系好 ‘翠’.铁板烧/串烧, 食物好一般, 完全唔似贵野, 同以前好唔同.㶽物: 竟然系无, 如果唔够人食埋火㶽, 跟本得好少野食..离谱左D.. 火㶽: 系全晚最好的了. 汤底我地叫了蕃茄汤, 都几好味. 和牛好食, 本来第一碟的一口牛肉粒系几正, 点知叫第2 ROUND 牛肉粒变成牛肉片, 好明显系将一粒牛肉, CUT开几片.. 差…. 最令人失望系, 我之前几次食都有食的天妇罗, 星期三平日 (收$428一位)竟然系无, (百零二百蚊一位放题都一定有啦
带子, 甜虾, 唔系好有鲜味,
最令人失望系, 我之前几次食都有食的天妇罗, 星期三平日 (收$428一位)竟然系无, (百零二百蚊一位放题都一定有啦), 重有系上两次黎 (几年前) 食得好开心的鹅肝, 星期三平日 竟然又系无.
最后甜品啦, 我知ICE CREAM 系每位一份, 但我朋友好有礼貌甘问个WAITER, 可唔可以要多一份, 他竟然用不满的语气, 拖长甘讲… 每位…. 一个,. 我觉得真系好差, ICE-CREAM JAR 又唔系D 咩贵野, $428 一位只可以一份????
重有OVERALL 成间餐厅 WAITER 太少, 得3-4个, 成晚叫野都要举起手好耐先有人见到. 而且甘贵竟然都漏单..
我地个个都好失望 $428 一位, 竟然得来甘少野食, 食物质数好一般的一餐, ''
全部人都一致不满的说不会有下次.