2024-12-29
一直放题钟意食大喜屋,殿大喜屋贵D,今次第一次嚟仲满心期待谂住D食物会好D,同埋多款D,点知会系咁差同咁令人失望。食物质素:差- 唔新鲜,泰式生虾刺身好腥,其他海鲜都唔甜、无味,一上台D冰底已经溶溶地,好似上场剩低嘅食物。- 唔热:食物唔热,种类同其他普通大喜屋一样无唔同,自助区拎嘅蚬全都系霉,死蚬!最好食系牛肉锅。饮品及雪糕种类都比其他大喜屋嘅少,水果仲要无乜refill。服务:差- 落单app有问题,第一次落完食物想隔10分钟想加一两样野食,点知话因为前单未被接单,所以唔比落单。因为同朋友系分开落单,经常都遇到唔比落单嘅情况,基本上我地全晚唔系落得好多次单,依个情况系其他大喜屋系未试过!- 出餐速度都有D慢- 收碟速度仲慢,成台吉碟见到都唔收整体表现:真系好差,每人埋单连加一$440,一定唔会可去!好失望!
食物质素:差
服务:差
- 出餐速度都有D慢
- 收碟速度仲慢,成台吉碟见到都唔收