2021-09-15 573 浏览
今次又系同h先生系新蒲岗揾嘢食🥳呢间餐厅比较远少少唔近地铁站 如果咁啱有巴士喺附近落会近啲😗 舖头入面都唔算太大 算系一间小Cafe 不过入边嘅装修都几靓 好文青feel~~ lunch time都比较多人食 都要等位!!-纽西兰西冷扒(8安士) 配沙律薯条 价钱: $138(3/5分)⭐️⭐️⭐️ (可以升级黑松露薯条 + $5)今次餐汤系红菜头汤 另外仲配一份小沙律🥗我哋叫咗七成熟西冷扒🤤不过嚟到嘅时候就有少少失望ಥ_ಥ黎到好似well done咁(・_・; 所以肉质比较难咬 煎得太熟啦 入面都唔算太多肉汁 好干身🙁🙁不过值得一提嘅系啲薯条(≧▽≦)黑松露薯条又热又香 黑松露嘅味都好重😈😈薯条应该系即炸既 所以都等咗一阵先嚟到 拎上手热辣辣 咬落去好脆😋😋正啊-黑松露蘑菇忌廉意粉 价钱: $78(2/5分)⭐️⭐️ 点解我要比咁低分 因为真系超级超级超级咸🥲🥲🥲唔知系唔小心放得太多盐定一时失手 定系点😂我哋两个人都觉得好咸 唔单只系重口味咁简单 黑松露味都有味既 但真系咸到好难食😂😂 份量本身已经唔多 一个人嚟讲都觉得真系偏少ಥ_ಥ 2个人加埋大概200几左右 觉得lunch黎讲 加埋食

-纽西兰西冷扒(8安士) 配沙律薯条 价钱: $138
(3/5分)⭐️⭐️⭐️ (可以升级黑松露薯条 + $5)
今次餐汤系红菜头汤 另外仲配一份小沙律🥗

-黑松露蘑菇忌廉意粉 价钱: $78
(2/5分)⭐️⭐️

2个人加埋大概200几左右 觉得lunch黎讲 加埋食物既质素真系完全唔值呢个价钱 两个人食完都唔够饱😟😟唔太推介呢间餐厅