见到OpenRice 甘多好评,所以就拣咗呢间餐厅食谂住同朋友帮男朋友食omakasa dinner庆祝生日,点知中伏!点解可以系普通餐厅质素但系就高级餐厅嘅价钱:1. 服务员好唔专业,态度好似赶住收工咁,明明仲食紧野都会赶住收工上下一道菜另外佢哋对自己餐厅菜嘅认识非常之唔了解,求其讲两句就当介绍咗2. 啲刺身其实都唔系好新鲜,尤其是系个生蚝,好似出面普通日本餐厅嘅质素,收得咁嘅价钱唔应该咁样,sushi 方面旧饭质素好似元气甘 3. 熟食方面都好普通 个和牛热食好似吉野家嘅质素 4. 其他方面例如食物display,食既先后次序安排都麻麻我食过咁多间omakasa 呢间真系经历中最差嘅1间 亦都系最贵嘅一间 真系非常之唔掂,好失望!
点解可以系普通餐厅质素但系就高级餐厅嘅价钱:

3. 熟食方面都好普通 个和牛热食好似吉野家嘅质素

2021-08-23
$2000 (晚餐)
庆祝纪念
生日