2019-12-09 504 浏览
有次经过见到呢度新开咗间几靓既素食,呢日同几个钟意素食既朋友特登去试下佢。 Lunch time 时间入去,入到去大概有座位一半坐满。Lunch Menu 选择都算多,最平连加一由64蚊起到百几蚊。lunch黎讲价钱唔算平,我地对食物有一定期望。 佢上前菜我地吓咗吓,呢度系六人份既份量,啫系每人一粒菇...😅呢粒菇味道方面都算正正常常...系味道带酸呢个64蚊既雪菜面还好无咩特别,但个腐皮卷同杯玄米茶就有进步空间。腐皮卷会expect 佢入面系有少少菇呀粉丝既馅,但佢既馅系一条木棍,净系得腐皮😅,同玄米茶闻落几香饮落无咩味同好细杯,系几失望。☹️呢个担担面辣辣地都唔错,不过偏油。木耳青瓜同杯柠茶正常,但个饭怪怪地,味道酸味较重,同个玉子无咩蛋味。😅食物味道below average ,份量偏少,有部分用品较残旧 (eg 水樽、转枱.....),而员工服务态度更是令人失望呢,有好大既改善空间,其实呢区好野食都几多,呢个价钱有好多好选择,希望会好好改善,今次真系太失望啦。😔

Lunch time 时间入去,入到去大概有座位一半坐满。

呢个担担面辣辣地都唔错,不过偏油。