2018-02-26
行完花园街 周围行下揾野食 行到尾见到呢间cafe几靓又唔系好多人 朋友话要试下入面唔算好大 但装修几精致坐低后见到Menu 本来想要all day breakfast, 最后都叫左两个main course share食完先来一个前菜凯萨沙拉,好多芝士碎条代替左沙律酱 食落去唔算好邪恶 咸咸地 感觉比沙律酱健康之后黎左个黑松露菌意粉 用木碟装住几得意 闻落都好香忌廉黑松露味 如果个汁浓小小更好(个人喜好) 旁边有块面包 点汁食都好正呢排中意食牛油果 所以一定系叫呢个烟三文鱼牛油果牛角包 仲有半碟火箭菜 食落去好健康饮品就点左热朱古力同草莓果茶 朱古力仲有埋拉花唔算好甜 而草莓果茶就好香草莓味 坐低倾倾下 一壶都好快饮哂最后叫埋柚子芝士蛋糕同绿茶芝士蛋糕 个人口味中意柚子味多啲 好fresh 以为入面系流心 食出觉得有啲柚子汁咁食左咁多野先三百几埋单好抵
入面唔算好大 但装修几精致
食左咁多野先三百几埋单好抵