2015-04-06
嚟到呢度一定要食佢招牌嘅猪仔脚~胶而不腻。好好味。咸嘅大良炒奶。又香又滑又唔油霖霖。吞落肚就好似吞左一笃痰落肚咁 ~简直就系顺。炒鱼肚,鱼肚经过炒住之后好胶著。虾锅贴,就祇不过系,一只虾下边加块多士,其实好普通不过一定唔难食,系几好味!相传梅菜扣肉最好食,要将扣肉七雪七蒸。令到里面嘅油份蒸晒出嚟又可以保持到肥肉嘅质感。喱一碟我估都做到一半嘅效果啦。以前食开唔够饭一定食唔落,喱一碟,一碗饭就搞得掂啦~非常好味!正!最后不得不说,就系佢非常之好嘅服务嘅金毛仔部长啦!我地由开始食倒到埋单都祇不过系用咗一个钟头时间,隔离台仲比我地早食,仲比我地迟走.....点解?因为我地一个钟头内,就已经食到好似七成咁嘅样...佢见到就已经一路问我哋走得啦可?都应该差唔多埋单啦系咪啊?唔好意思因为太多人等所以你地几时埋得单?我答咗一句咁我地食快d啰....咁佢五分钟都唔够就自己罗咗我地张单出去埋单!佢讲咩样做我都真系有d想同佢埋单!中途仲一路撩我个仔讲野,又懒系讲啲笑话但又冇人会同佢笑......做得非常低庄,超级黑人憎......!如果要评价服务态度连OK我都俾唔落手啊!出到门口,一个人都无边个等位啊
炒鱼肚,鱼肚经过炒住之后好胶著。
最后不得不说,就系佢非常之好嘅服务嘅金毛仔部长啦!我地由开始食倒到埋单都祇不过系用咗一个钟头时间,隔离台仲比我地早食,仲比我地迟走.....点解?因为我地一个钟头内,就已经食到好似七成咁嘅样...佢见到就已经一路问我哋走得啦可?都应该差唔多埋单啦系咪啊?唔好意思因为太多人等所以你地几时埋得单?我答咗一句咁我地食快d啰....咁佢五分钟都唔够就自己罗咗我地张单出去埋单!佢讲咩样做我都真系有d想同佢埋单!中途仲一路撩我个仔讲野,又懒系讲啲笑话但又冇人会同佢笑......做得非常低庄,超级黑人憎......!如果要评价服务态度连OK我都俾唔落手啊!出到门口,一个人都无边个等位啊?唔通全部喺晒一楼等咩......好好味但系食到一肚气....完!