2021-09-01
朋友又带我食好西 第一次食 气氛同环境都好好 因为疫情 两个人可以坐四人卡位 相对阔落好多朋友大概6:30打去book 7:00 位 居然仲book到 上到去等都唔洗等 一入座已经有两碗味噌汤 效率非常高 味噌汤入边都有好多配料 有油扬白罗白红罗白 但就无常见嘅豆腐同海带 但估唔到呢个配搭一样咁好味 至于丼饭 可以拣自选 亦可以嗌menu set好嘅 个日我就嗌咗自选 饭底有白醋饭同赤醋饭可以拣 而自选配料亦十分多 朋友仔嗌咗 甘虾 帆立贝 左口鱼 而我就嗌咗三文鱼腩 吞拿鱼蓉 蟹籽朋友分左旧左口鱼俾我 一入口 好香鱼油味 虽然唔算大片 但口感好新鲜 三文鱼腩好厚切 完全无筋 劲香三文鱼味 唔会好漏 蟹籽同吞拿鱼蓉就较普通 吞拿鱼蓉有某几啖都有筋 吞拿鱼味亦唔突出饭后仲有雪米糍做Ending 唔错唔错总括嚟讲 呢间CP值算高 如果三文鱼腩多多几件就好啦
一入座已经有两碗味噌汤 效率非常高
三文鱼腩好厚切 完全无筋 劲香三文鱼味 唔会好漏