2020-07-28 1053 浏览
因为怕肥,所以我平时好少食汉堡包🍔🤣但呢间人气汉堡包店实在太吸引,所以就忍唔住去试🙈-🧀Cheeseburger🍔-呢个超级大旧,够晒饱😍有两层牛肉两层芝士🐂🧀,牛肉好juicy好新鲜😆配料可以自己拣,我拣咗all-the-way,有蛋黄酱、生菜、酸瓜、蕃茄、煎炒洋葱、煎炒蘑菇、茄汁同埋芥末酱,好惹味🤩但汉堡包上面𠮶层包唔够热,同埋食得比较论尽🤣🙈-评分:8.5/10价钱:$85-🍟Fries (Little)🤏🏻-有fiveguys风味同cajun辣香料拣,因为上面已经拣咗fiveguys,所以就试试cajun🌶️冇谂过small都会咁多,食极都仲有😆呢度嘅薯条系厚切,而且连皮炸嘅,好香脆🍟外脆内软,调味都好香好浓,但食得多就开始觉得有啲过咸🤣-评分:7.5/10价钱:$40-📍 Five Guys 湾仔 中环 炮台山 尖沙咀📍
🧀Cheeseburger🍔
评分:8.5/10