2020-03-22 446 浏览
之前过年后都好想过嚟试吓,听闻好多人都会特登过嚟食佢嘅猪扒包。最近终于有机会试到!前牌仲有少少热嘅时候去食,坐咗喺室外都唔会觉得太热。我哋两个人一人叫左一样嘢,一个叫左猪扒包配红豆冰,个猪扒包入面有好多新鲜嘅洋葱,值得一提嘅系个面包系热嘅,通常我喺外面食到嘅猪扒包个包都系比较硬身,但系呢个因为有经过加热而且个包嘅质地都唔错,所以唔会好硬,反而系好软身同个猪扒好夹,猪扒就当然好新鲜啦,又够大块,食𠮶阵佢会飞咗出嚟😆已配上红豆冰简直系绝配,佢啲红豆冰嘅红豆一粒粒超大粒,而且入面系真系有红豆馅,有时出面有啲红豆冰入面剩系得啲红豆壳架咋!另外我哋仲带咗一个热狗同埋热奶茶,你都经典嘅茶座当然要试吓佢嘅奶茶,饮咗之后觉得佢嘅奶茶非常之香浓细滑!热狗就正常发挥🤤

2020-03-08
  • 猪扒包