2023-06-01 45 浏览
˜”*°•.˜”*°• Urban Coffee Roaster。•°*”˜.•°*”˜ ✿ 手打安格斯牛肉汉堡配薯条 💵 HK$138呢个手打安格斯牛肉份量超大🤭同埋入边劲多配料, 有超厚超大块牛, 牛肉都几juicy, 有芝士, 蕃茄, 洋葱等等😝由于因为佢太大旧太有料子😚所以一定系分开黎食🤪而配上嘅薯条都炸得好香脆, 加埋餐厅好有诚意嘅黑松露酱🤩好味✿ 卡邦尼烟猪腩意粉 💵 HK$138卡邦尼汁好Juicy ✨芝士味好浓郁🫠佢既烟猪腩吾系随便炒两野果D, 食落去系有小小既烟烟熏味🥰 咬落去系有肉汁😛唔会系干争争😌另外我几钟意佢嘅意粉, 整得啱啱好, 食落去嘅口感系几烟靭🫠✿ 黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 💵 HK$68薯条炸得好香脆😍上枱时热辣辣配埋佢嘅黑松露蛋黄酱绝对系经典之选😎必叫之一😚✿ 法式焦糖班戟 💵 HK$108呢个法式焦糖班戟满满嘅焦糖铺喺上面🫠超级邪恶, 上边嘅焦糖整得好脆🤤好正喔好多层pancake叠住🥰 有浓厚嘅蛋香味质感好松软😍食落去啖啖焦糖啖啖蛋香超好味🤩✿ Iced chai latte 💵 HK$61上枱嘅时候觉得卖相好靓✨野饮颜值方面佢做得几有心思🫠有淡

✿ 手打安格斯牛肉汉堡配薯条 💵 HK$138

配埋佢嘅黑松露蛋黄酱
绝对系经典之选😎必叫之一😚

✿ 法式焦糖班戟 💵 HK$108
呢个法式焦糖班戟满满嘅焦糖铺喺上面🫠
超级邪恶, 上边嘅焦糖整得好脆🤤好正喔
好多层pancake叠住🥰 有浓厚嘅蛋香味
质感好松软😍食落去啖啖焦糖啖啖蛋香