2018-07-08 511 浏览
同朋友向旺角行街,讲开食burger,就话不如去朗豪坊食mos burger啦~点知原来朗豪坊已经冇左mos burger,我地又唔死心,去揾最近既mos burger ,误打误撞下,居然发现到附近一条新商场有一间野叫做mos cafe~Mos cafe 环境好舒适,餐厅又好宁静,甚至有啲文青cafe既感觉餐厅除左有汉堡包之外,仲有饭同沙律~我同朋友都叫左牛油果和牛汉堡包~一黎到我同我朋友都好开心,因为好大份,唔似两三啖就食得哂个啲包,而且一直觉得mos burger 既薯条系冇得输,有好足料既感觉牛肉好juicy ,一啲都唔干争争~不过由于个汉堡包真系太大,我地都要分几层去食呢个包好味,会再去食😀

餐厅除左有汉堡包之外,仲有饭同沙律~

呢个包好味,会再去食😀