2010-06-22
都嚟食过好多次, 试过几只汤底, 咖哩汤够浓味几正, 不过地狱汤就差D喇得过酸字, 我本人都钟意食酸辣, 都觉得唔系咁好食...... 咁猪骨汤就唔洗讲啦! 梗系好味道^^ 下次试海鲜乌冬先得~~呵呵~有个芝麻酱什菜沙律我次次都order, 又好食又开胃! SOGO或者吉芝岛都有得买既, 用嚟食冷面或者沙律都一流, 钟意食既人可以试试. 串烧做得唔错, 系鸡扒烧得干得济, 炸猪扒就好味D~ 猪软骨好味, 溏心旦正呀!! 如果2间大门横丁比较, 我觉得通菜街D野好食D, 始终唔同师傅做出嚟既食物水准唔同!我都试过好几间在旺角既所谓手打乌冬, 连食评都唔想写..... 我时候贪新鲜试多几间, 结果都系差少少...... 唔好食果几间系麦花臣球场左近, 大家自己估啦! >"< 都系大门横丁又好食水准又稳定~哈~*唔钟意等位既人士最好七点前去食啦, 会少D人既, 平时我去都要等二十分钟左右, 如果人多(5个以上)就唔止添, 大家要留意喇~^o^