2018-02-19 974 浏览
呢间车仔面开得好夜,岩晒夜收工既我,但记住佢地系星期日休息呀,因为我摸过门钉🙈味道好高水准!有好多送选择,好多款都好好味🤤 简直系西湾河居民既恩物😂👍🏼店员会同你吹两句水😂几有亲切感。我拣左净送(四款)$32全部都系送😍好邪恶呀!我拣左春卷(加$2)波波芝士肠、韭菜饺同鸡翼。春卷好大条又好味👍🏼 波波芝士肠好脆身!充满芝士的🤤 韭菜饺都好饱满,皮薄馅靓呢👍🏼男朋友拣左萝卜、牛腩同米线 (好似系$26🙈) 萝卜好甜呀💕 萝卜好重要呢,好多朋友食车仔面都会拣萝卜。呢间既牛腩吾错,加埋腩汁既车仔面就更有地道风味喇。番工既人都比较少食菜,所以我间吾中会叫碟油菜食下。$17 价钱合理,几大碟。

店员会同你吹两句水😂几有亲切感。