2021-11-04
Omg chicken 今日难得同朋友聚聚,佢提议去我屋企附近试吓唔同嘅嘢食,立即谂起依一间餐厅,因为佢地都算同区来讲性价比高嘅餐厅二人套餐除咗有Pizza ,沙律,仲有六件鸡2杯饮品,选择都几多首先嚟咗个沙律,佢哋嘅份量都几大就好健康又好好味,减少好多罪恶感烟三文鱼羽衣甘蓝pizza,佢哋系份量都几多,烟三文鱼嘅比例吓死人几多,Pizza饼底脆薄好好味川味青花椒烤鸡,一开始以为好啦,原来都唔算,有青花椒嘅香味,烤鸡岩岩好好味😋食完个二人餐都唔够喉,朋友仲想食多啲我哋就叫咗依个芝士锅三重奏,惹味烧烤酱,蜜糖芥茉酱,韩式甜辣酱,一次食晒咁多唔同嘅口味,在赔偿芝士火锅真系可以做到拉丝嘅感觉,绝对系非常之满足爱食鸡脚我当然就觉得依间餐厅非常之唔错又甘多种选择嘅口味,绝对啱贪心嘅我
二人套餐
除咗有Pizza ,沙律,仲有六件鸡2杯饮品,选择都几多