招聘中
8天前
8天前
29天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (黃大仙中心南館)
资讯:

2011-06-21 73 浏览
经过谭仔, 见到好多人, 心谂一定系好好食, 所以就入左去食啦!由于一位, 所以不必等位, 一入就有位了!坐底睇下餐牌, 原来谭仔没有套餐的=( 所有的食物都系单点, 散叫23元一豌, 可以选择一个𩠌, 之后每个都加4元!我叫左一个腩肉,牛肉的酸辣米! 初时都惊惊地, 因为本人唔系好受辣之后等左一阵就有得食啦首先, 腩肉同牛肉都好足够! 好够食!两种肉都唔会太肥, 而且有鲜肉味, 不错!!仲有配菜, 腐竹, 芽菜, 好正! 好丰富=)原来担心的汤底, 都唔系好辣, 系酸酸MAYMAY, 好好味, 有少少辣而已, 好开胃!佢仲有一小撮酸菜, 系送架! =))真系好好食, 好值得推荐! 临走前仲点了一碟生菜走油!等左一阵有了, 佢真系走油,清水咁清, 一点油都没有, 而且蚝油都系分开! 好听客人话!THANKS 谭仔! 推!

由于一位, 所以不必等位, 一入就有位了!

23元一豌, 可以选择一个𩠌, 之后每个都加4元!

之后等左一阵就有得食啦

首先, 腩肉同牛肉都好足够! 好够食!

两种肉都唔会太肥, 而且有鲜肉味, 不错!!

仲有配菜, 腐竹, 芽菜, 好正! 好丰富=)

佢仲有一小撮酸菜, 系送架! =))

真系好好食, 好值得推荐! 临走前仲点了一碟生菜走油!

THANKS 谭仔! 推!
好多人
好好食!