之前都食过新港中心既Ruby Tuesday, 真系好难食, 搞到我以后见到Ruby Tuesday都唔多想食, 间嘢啲食物唔好食仲要都好贵, 点解我又要去食呢?但系呢间太古分店真系完全唔同!!! 佢地啲食物真系好好食, 用料真系好新鲜, 个Salad 啲菜连我呢个食肉兽都想系咁食落去, 真系好食到不得了!!!佢有个沙律BAR, 好似系188一个人, 我真系唔系好记得啦! 睇落啲食物都几好食, 但系我听讲话比左钱只可以去一次咋, 即系只要你叠得到, 你可以叠几高都得, 但系, 你个碟都唔系好大, 我觉得好似唔系好抵咁. 而且佢个SET LUNCH 都好饱啦, 我都唔系好食得哂, 所以我就真系唔会去佢个沙律BAR, 如果佢可以比我系咁出去夹咁就两睇啦. ^.^一定会再去!!! 要储钱再去, 一人一个午餐都可以食左我合共三百几蚊, 个心都疼埋!!! 但系咁好食就得闲比自己放纵下啦!! ^^ !!!

跟餐salad & 餐汤
牛扒 (steak)
烧排骨
Salad & 是日餐汤
2015-01-29
跟餐salad & 餐汤
牛扒 (steak)
烧排骨
Salad & 是日餐汤