2011-02-21
个晚放工同男朋友去食咖!!!六点几去到!!!唔洗等位!!!七点多就开始要等位喇!!!寻日经过见到好多人系门口等位!!!真系好好味呀!!所以写个good comment 比佢先!!!首先,讲下呢个大眼鱼!!我以为烧鱼会好干,唔好味!!!但呢个新鲜咖,仲湿湿地无烧过熟咖!!隔离个台见到我地条鱼,话好靓,即刻点左条呀!!!!黑松露和牛串呀!!!店长推介!!!好味道!!!即叫即烧咖!!!烧蒜蓉龙虾!!!呢个好Fresh咖!!!不过熟左小小!!!仲有呀!!!佢系心形咖!!!好sweet 呀!!!呢个清酒花甲铁板上咖!!!估到都仲有酒味!!!推介推介呀!!!好味道!!!鹅肝多士!!!!好味到晕!!!!入口即融呀!!$38抵呀!!来到甜品时间喇!!!烧香蕉同烧菠萝!!!大家记住食菠萝先,唔系后果好似我甘!!!好酸呀!!!两个都好味!!!香蕉连皮烧的!!!with chocolate sauce!!! yumyum
寻日经过见到好多人系门口等位!!!
隔离个台见到我地条鱼,话好靓,即刻点左条呀!!!! 黑松露和牛串呀!!!店长推介!!!好味道!!!即叫即烧咖!!! 烧蒜蓉龙虾!!!呢个好Fresh咖!!!不过熟左小小!!!仲有呀!!!佢系心形咖!!!好sweet 呀!!! 呢个清酒花甲铁板上咖!!!估到都仲有酒味!!!推介推介呀!!!好味道!!! 鹅肝多士!!!!好味到晕!!!!入口即融呀!!$38抵呀!! 来到 甜品时间喇!!!烧香蕉同烧菠萝!!!大家记住食菠萝先,唔系后果好似我甘!!!好酸呀!!!两个都好味!!!