2014-04-10
唔行落supermarket 都唔知原来除左food court 仲有其他餐厅。 行左几个圈,我都系被Riso SEGRETO 嘅装修吸引住, 华丽水晶吊灯,墙上有d 威尼斯嘅画,天花板嘅墙纸又特别,仲有威尼斯面具,个装修好有诚意!由于我挂住影相,我唔系好记得我系order 左lunch set 定系main menu 𠮶啲野。总之就系有汤+面包,有main, 有餐茶架啦!汤:都系红/白,无特别。面包:唔系蒜蓉包/查牛油而系蜜糖面包,好好味!好少餐厅会食蜜糖面包, 所以我印像好深刻。唔系生命面包(蜜糖), 系烤面包查蜜糖!Main: 番茄 risotto 配鸡脾,risotto 嘅番茄汁酸左d, 食头一两啖觉得好醒胃,之后愈食愈酸。鸡脾就普通。Main:鱼柳配沙律, 鱼柳炸得好好味,但如果个沙律返多少少野更好。餐茶:蜜桃茶太甜,甜到我要叫佢比清水我自己沟淡佢。整体上其实都唔错, 一定会再黎。唔系我埋单所以完全唔记得几钱,只系记得唔贵。
汤:都系红/白,无特别。
餐茶:蜜桃茶太甜,甜到我要叫佢比清水我自己沟淡佢。