2017-06-04 286 浏览
已经食左3次,依然觉得好好味,保持水准,所以都要上嚟推荐下呢间餐厅! 呢间餐厅除左食物同饮品好味之外,价钱合理,服务至上。 我次次都叫lentil soup 扁豆汤,佢系个种puree soup, 饱肚得嚟啱啱好~ 一定要试! Maincourse 方面,我基本上都试晒佢啲肉,每款都煮得啱啱好,唔会un! 上次食𠮶个系羊,有少少骚味,但系系好食𠮶只,唔会太over。 佢每种肉系配唔同既酱,而我自己特别推介芝麻酱!真系掂! 最后,我会推介点都配饭!! 佢地好好,怕啲客人食唔惯𠮶种香油饭会俾人order 薯格,但系佢个饭先系重重点!!服务员好细心,每次都解释啲食物我知系咩! 尤其是冻头盘! 最系佢嘅价钱真系好合理(我甚至觉得可以再贵啲!) 佢仲要唔收加一! p.s. 最好book 定位因为餐厅比较细,虽然佢系楼上餐厅但系唔好俾佢栋楼吓亲,真系好好既一间餐厅!
呢间餐厅除左食物同饮品好味之外,价钱合理,服务至上。

服务员好细心,每次都解释啲食物我知系咩! 尤其是冻头盘!

• 扁豆汤