2019-06-21
摄于2018年12月同闰蜜庆祝圣诞,兼交换圣诞礼物🥰所以就去咗食呢间出名嘅沾面喇🤩比起拉面,我更加钟意食沾面,因为面会弹牙啲,又冇咁热,可以快啲食到🤪🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜1️⃣特制浓厚鱼介沾面 $168 🌟🌟🌟🌟4/5叫咗最豪嘅一个沾面!好多配料,有1只蛋🥚2款肉每样2块🍖(系块,都有咁上下厚)好丰富🤤🤤我好钟意佢地嘅面,够粗又够弹牙,单食仲有面香(麦香?唔识分)个沾汁好稠,闻落去好香鱼介味,但入口就有啲偏咸,同埋个香味冇咁觉😶味玉唔系好够味,同埋个人唔钟意生蛋黄,呢只蛋都几重生蛋黄嘅腥味🤥肉就唔错,冇记错系1款鸡1款猪🐓🐷我就钟意鸡多啲😋🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼我觉得如果钟意食面质好同面香嘅可以食呢间😉同埋呢个set都好大份,我最后系食唔哂,比较啱大食又系食肉兽嘅男仔!👦🏻
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
1️⃣特制浓厚鱼介沾面 $168 🌟🌟🌟🌟4/5