2017-03-31 138 浏览
妈咪未试过鸡煲,我又想打边炉,于是试吓呢度一次满足晒两个愿望啦。上到嚟非常干净企理,仲有好多款饮品㖞!汽水呢啲唔洗提啦,最好嘅系有自家制嘅菊花蜜糖㖞,仲要有冻有热,正啊!鸡煲叫咗个唔辣嘅试吓,店员放埋啲红薯粉入去一齐煲,鸡够晒多而且就算煲咗好耐都仲好肉嫩,而且鸡味非常香,一啲雪味都冇,香浓酱汁又入味,连啲干葱头都非常好味;睇住啲透明嘅红薯粉吸满酱汁,烟烟韧韧嘅口感真系好好味,我哋两个人瞬间食晒!即炸响铃店员递上两件响铃,炸到金黄色相当吸引,就咁睇都唔会觉得好油好令面,轻轻放入鸡煲度即刻食,超级松脆香口,一啲油味都冇!𠮶啲炸好入盒卖𠮶啲真系完全冇得比!花胶鸡汤底食完鸡煲后就轮到打边炉了,可以拣龙虾或花胶鸡汤底。打之前先饮啲汤,非常鲜甜仲有啲醇厚,仲有差不多4大旧花胶添,女人食啱晒啦!海鲜拼盘有蛏子皇、鲍鱼、广岛蚝、澳洲蚬、鲩片、鱿鱼及虾。澳洲蚬超大只,完全冇沙,肉质肥美鲜甜精选火锅配料其实食完个鸡煲都已经饱饱哋,好在呢个打边炉拼盘份量啱啱好,每样两件。最特别系黑椒马蹄贡丸,平时嘅贡丸都食到厌,加咗马蹄真系口感瞬间提升!安格斯牛肉肥瘦适中,冇雪味有牛香,以任食嚟讲质素绝对收货!除咗食物环境

广岛蚝
鲍鱼

龙虾丸
韭菜饺
芝心丸
安格斯牛肉

肥瘦适中,冇雪味有牛香,以任食嚟讲质素绝对收货!
安格斯牛肉
除咗食物环境好之外,服务亦都不得不赞,一坐低后经理就同我哋讲有啲店员系听障人士,如果我哋听得唔清楚请见谅,呢样野已经值得支持啦。服务嚟讲,店员一见到我哋嘅碟放满壳及骨之后,会非常主动过嚟帮我哋换,而且好有礼貌,一流!
2017-03-27
广岛蚝