2018-11-15 25 浏览
To Gather一班有妇之夫,能够gather一齐食鸡既时间真系极之珍贵,今晚大家既太平绅士巡仓,大家竟然可以一聚。又冇理由几条佬坐喺M记打机,又要舒服,又要坐得耐,最啱就揾间cafe。To gather 真系一次过唔祝几个愿望,坐得舒服、平平地、野食又ok。虽然我地一行四人都只系专注喺桌面上既电子游戏,但To gather 都有唔少桌游俾客人选择,可以消磨下时间。我地点左Party set A,份量方面,好欣赏To gather 俾客人选择,佢见我地四个佬,自动问我main dish地使唔使变做六人份量,第二道main又帮我地煮番四人份,饱得黎又唔浪费,去cafe最惊就系食风,食完好似冇食咁。Party Set A 既小食拼盘份量足,热辣辣咁上枱。最好味系同,一下就俾我地扫晒。Set既饮品都好好,无限添饮,芒亨同柑桔柠檬都唔错,系甜左啲,不过有樽水俾我地,可以自己沟到啱口味。主菜点左同。两款都几啱心水。白汁鸡皇饭系ok的,而鸭胸扭扭粉则ok 以上扭扭粉煮到软硬适中,又足料,酱汁调得几惹味,唔错。我地冇加到甜品,喺To gather 坐二两个几三个钟就交人lu。整体黎讲,To gat
To Gather

Party Set A 既小食拼盘份量足,热辣辣咁上枱。最好味系[秘制日式饺]同[盐酥鸡球],一下就俾我地扫晒。

主菜点左[白汁鸡皇饭]同[鸭胸扭扭粉]。两款都几啱心水。白汁鸡皇饭系ok的,而鸭胸扭扭粉则ok 以上扭扭粉煮到软硬适中,又足料,酱汁调得几惹味,唔错。

我地冇加到甜品,喺To gather 坐二两个几三个钟就交人lu。整体黎讲,To gather 系一个平衡到价钱、舒适、食物质素既聚脚点,值得推介。
  • To-Gather拼盘