2021-09-08
朋友今个月生日 拣左尼间黄店庆祝💛预先几个星期前book好 仲特别order左火焰雪山💛🤍早到左 为左比朋友一个生日惊喜 放定蛋糕系餐厅先😝 我特别request希望到时自己拎比朋友 帮我既职员亦都好好服务👍🏻👍🏻👍🏻虽然唔知佢叫咩名 但好多谢佢既帮手🤟🏻先点蜡烛 熄灯 同时2个蛋糕送上 朋友好惊喜🥰 大成功🤪 今晚餐厅都熄左好多次灯 熄左灯几有feel 果然好多人都拣系尼到庆祝😙 辛苦哂职员🙏🏻除左生日蛋糕 餐厅既火焰雪山睇得又食得 外习既蛋白我唔好 但中间有雪糕 外热内冷😍 另外底层仲要超强酒味 落重料wo😎 可怕我唔系好饮得酒😅最抵赞系比我地慢慢影完相先点火😊👍🏻我地系野食方面order左餐厅主打既❣️招牌香烤乳猪🐽❣️黑松露薯条🍟❣️南瓜汁露荀鸡肉意大利饭🇮🇹🍲乳猪好快就送左上枱 卖相唔错🥳但感觉整好左一阵 因为乳猪皮唔够脆 失望左😪而份量正常 肉既份量唔多 脂肪反而更多既感觉 食多几件就想停口🤷🏻♀️价钱相对贵左啲🤭黑松露薯条。。。3道菜最好食 但都令人有点失望 点解无黑松露系面🥺反而系只有黑松露酱…不过香脆可口 最后点ketchup 仲正😅南瓜汁露荀鸡肉意大利饭超级无敌失望😩点解
预先几个星期前book好 仲特别order左火焰雪山💛🤍
但感觉整好左一阵 因为乳猪皮唔够脆 失望左😪
价钱相对贵左啲🤭
黑松露薯条。。。3道菜最好食
但都令人有点失望 点解无黑松露系面🥺
反而系只有黑松露酱…
不过香脆可口 最后点ketchup 仲正😅
南瓜汁露荀鸡肉意大利饭超级无敌失望😩
点解南瓜味唔出 而冇饭香 食完完全冇意欲食下一啖…I am sorry☹️
最后食剩埋😣