2024-02-27
又有得玩,又有得食!喺新蒲岗有一间室内钓虾场,有两个大型钓虾池,可以容纳100人!呢度装修环境舒适,坐得耐都唔会好辛苦,好适合家长带小朋友嚟玩。我哋平日夜晚7点半嚟到,估唔到都几多人!基本上两个池都围住人😂 埋位后店员会问系咪第一次钓虾,如果系嘅话佢会细心讲解点样挂鱼饵,点样钓,唔使担心唔知点入手!我都系第一次去钓虾🦐 心情好紧张好惊钓唔倒😂 原来每人保底有五只虾,如果真系完全冇收获,都起码有五只可以食😂不过真系唔使惊,因为我放咗鱼缸落去3分钟已经钓到第一只😎 第一次钓虾嘅我哋玩咗一个钟,都钓到10只。———.+:。(〃ω〃)゚.+:。 キャァ♪💰收费:⚘1小时 $140⚘2小时 $250⚘3小时 $340⚘4小时 $410🎣收费已经包晒钓具、钓铒同埋基本烹调费用(姜葱白灼虾) 想特别啲嘅可以叫其他口味,俾加工费就试倒!🌟流沙黄金虾 /秘制蒜香酱油虾 / 酸甜咕噜虾 / 川味麻辣虾:$60/斤加工费🌟我哋试咗〖秘制蒜香酱油虾〗🥰 酱油味劲香,甜甜地好好味😋 而且啲虾入边好多虾膏!😍个身同埋个头入边都有膏😍😍😍 即钓即煮果然好新鲜,好弹牙😋另外有十几款炸物小食可以选择,例如炸薯条、炸芝士
———.+:。(〃ω〃)゚.+:。 キャァ♪
💰收费:
⚘1小时 $140
⚘2小时 $250
⚘3小时 $340
⚘4小时 $410
🎣收费已经包晒钓具、钓铒同埋基本烹调费用(姜葱白灼虾)
想特别啲嘅可以叫其他口味,俾加工费就试倒!
秘制蒜香酱油虾
另外有十几款炸物小食可以选择,例如炸薯条、炸芝士年糕、炸蚝等等,可以一边食一边钓虾!
唐扬鱿鱼须配鱿鱼软骨
🌟我哋都嗌咗个小食〖唐扬鱿鱼须配鱿鱼软骨〗,鱿鱼好新鲜弹牙!而且炸得好酥脆,推荐👍🏻
饮品除咗支装茶或汽水,仲有啤酒🍻
啤酒做紧买六送一优惠‼️
我哋都有一边啤啤一边玩😎
玩得好开心,已经开始计划周围撩人去一齐钓虾😂
如果经常会玩嘅朋友,佢哋仲有储值优惠,价钱平好多