终于食到呢间💁🏻‍♀️讲左好耐又就左好耐终于食到啦🤗😭由网上经营lamlamli_bakery一直人气高企到而家开左地舖,真系睇住佢愈做愈大,好评如潮😍✨我相信ιg界好多人都会羡慕呢个后生既老板🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️咁多人赞嘅千层蛋糕系咪真系咁好味?我可以同你地分享下啦😎.去到店外大约2:00,都有几个人排我前面,一条人龙都ғυll了,因为小店都唔算大,但都有几个堂食 既位!我买完就拣左堂食!但好多个都外卖👅一人做饼真系见唔易既事!每日数量不限同款式都唔同!坚持两个字好重要当日同朋友购买了三件抹茶流心、朱古力流心、伯爵茶✨✨$32/ 件切件蛋糕约$32至$35一件其实真系相当抵食啊我觉得.千层蛋糕对比lady м 较细!独食两件其实都可以😂😂💁🏻‍♀️伯爵茶千层蛋糕(HKD32/件)有茶片淡淡嘅酸味老板话伯爵茶浓到一个味先有呢个效果㗎!整体清清地但Earl Grey味好出众!真心讲茶味比起Lady M更浓好好食! 好食过流心虽然流心都好食😂😂😂💁🏻‍♀️朱古力流心千层蛋糕(HKD32/件)可能对佢期望最高但反而3件之中呢件最失色呀!味道不够浓!但流心效果都足够!好彩有层厚厚嘅朱古力粉调调味😌😌💁
终于食到呢间💁🏻‍♀️讲左好耐又就左好耐终于食到啦🤗😭

咁多人赞嘅千层蛋糕系咪真系咁好味?我可以同你地分享下啦😎

切件蛋糕约$32至$35一件其实真系相当抵食啊我觉得
千层蛋糕对比lady м 较细!独食两件其实都可以😂😂
💁🏻‍♀️伯爵茶千层蛋糕(HKD32/件)
伯爵茶千层蛋糕

💁🏻‍♀️朱古力流心千层蛋糕(HKD32/件)
朱古力流心千层蛋糕

💁🏻‍♀️抺茶流心千层蛋糕(HKD32/件)
救命个Cream好滑!呢度既抺茶味真系浓郁好多💙佢系用大牌子既抺茶粉去制作的!所以好香好甘会知道系用靓嘅抹茶粉😋
抺茶流心千层蛋糕

三件既班戟皮好薄,每块做得平均食落柔软大约有15层至20层😍😍😍忌廉真心好幼滑唔会觉得好heavy!买完蛋糕即刻食系最原汁原味既

老实说第一次食到咁好食既千层蛋糕aн😋 真心好正!
⚠想食呢间其实都系订左稳阵啲架!但佢d单好似黎紧3-5个月都好ғυll咁!walĸ ιn就记得☑逢星期一休息呀
营业时间:星期二至日:13:00-19:30
朱古力流心千层蛋糕