2024-09-14
最近我发现咗一间位于中环嘅餐厅,叫做P Lounge byPlaisance。呢间餐厅环境舒适,亦都有好正嘅西式美食可以选择k。约咗朋友去聚会。首先嚟讲讲佢嘅午餐Set Menuc,可以拣一个主菜,再去任食新鲜嘅沙律吧。成个set都超值抵食,实实在在价钱相宜,味道令人上瘾。再嚟试Sliders呢个又香又辣嘅迷你汉堡。面包好松软,肉馅肉质香嫩,配搭得啱啱好嘅法式白乳酪酱汁,入口即溶,每一口都饱满口腔,好有饱足感,好味到不得了!最后佢个Turkey Cordon Bleu,烹调得非常到位。配上颜色鲜艳嘅贝纳兹酱,口感酥脆,当咬到佢嘅时候,个味直头人心,令人一试难忘。好食到爆啊!P Lounge by Plaisance,集合咗高质素食物同舒适嘅环境,佢嘅餐点质素之高,价钱之美,真心推荐大家去试。
首先嚟讲讲佢嘅午餐Set Menuc