2019-01-08 278 浏览
同妈咪喺朗豪坊行下街行到攰想食嘢,不停咁睇有咩新野食,甘岩未食过呢一间西餐厅,就试吓啦!🙆🏻见佢啲Pizza好似好出色咁!今次叫咗一个自选Pizza,一个意粉同埋一碟鸡翼,仲叫咗一杯嘢饮,都够我哋两个人食到饱饱😋😋加埋都系$500左右👌以朗豪坊餐厅嘅质素,同埋呢间餐厅都几好错,嘢食都几好,所以唔算好贵!𠮶个自选Pizza我哋嗌左三只芝士再加辣肉肠😋😋出到嚟效果唔错🙆🏻个皮脆又薄薄地,好足料,难肉肠都好多,佢仲要系即叫即整,所以感觉都几好🙆🏻🙆🏻个意粉我哋嗌咗蚬肉蒜蓉意粉,啲蚬肉好大粒😍😍😍好多😍😍😍成个意粉仲好有蒜蓉味♥️♥️♥️但系份量有啲小所以好快食晒😋我哋仲有叫咗墨西哥鸡翼,一共有八只,份量都真系几多🙆🏻😍食落辣辣地好开胃,酸酸地甘,搞到我同妈咪系咁食😍😍