2017-03-06
坚。好食汉堡包 到了湾仔食汉堡包 .呢度位于湾仔既酒吧街 成条街都正 。因为我系 汉堡包我系汉堡包怪所以我会周围寻觅 好味汉堡呢间餐厅座位不算多 但感觉舒服 主要以汉堡 为主题 ,有beef burger, cheese burger, fish burger, chicken burger, signature double cheese burger等多种 不同 同既选择决定叫两款汉堡,分别系Cheese burger and Signature Double Cheese burger Cheese burger 面包好好味 比一般食既burger包有点不同 最值得赞 用上法式Brioche包,又香又软,好好食牛肉 多汁 浓浓既牛肉味 而且又热辣辣 完全是即叫即做😋😋😋😋包里面仲有芝士,蕃茄,菜。。用料十足 好味另外 Signature Double Cheese burger 啱晒我呢种牛魔王 绝对重量级 牛肉多汁。而且肉味好浓 重要 Double 上 好食 配上新鲜 蔬菜 唔觉得 太 滞 汉堡包 既酱汁 原来 系 独门 秘制 配上 汉包 绝对美味 truffle
我系汉堡包怪所以我会周围寻觅 好味汉堡
呢间餐厅座位不算多 但感觉舒服
包里面仲有芝士,蕃茄,菜。。用料十足 好味
truffle fries 松露薯条 松露香带出 脆脆既薯条 令薯条既味道更美味 薯条味道吸引 香脆热辣辣