2022-10-12 101 浏览
同同事放工去左 Megabox 呢间猪门店~The Salted Pig~食好野。我地一早book 定,搞到我全日返工都好期待,好鬼想快啲收工。餐厅用左淡绿色配搭,加上挂左啲绿色植物🌱,整体望落去好舒服同光猛。餐厅好大好宽敞,坐得好舒服。叫得猪门店,周围都系猪摆设,墙身又有好多不同模样既猪猪,好得意。手撕猪肉配墨西哥芝士🧀粟米薄脆猪肉撕成条状,芝士同牛油果酱,蕃茄碎,同粟米脆片一齐食,真系好味到停唔到口。煎原条海鲈鱼柳海鲜烩🐟我叫左半份,份量都唔少,里面材丰富,唔止鱼柳、仲有鲜虾🦐、蚬、辣肉肠同面包粒。个汤酸酸地,好开胃,一滴汤都无剩。牛油带子蕃红花意大利饭 188呢个饭都好好味,菠菜、巴马臣芝士🧀,味道香浓,意大利饭烟烟靭靭。牛油带子大大粒超弹牙。听讲入面既蕃红花系好名贵既调味。🤤食饱饱,满足哂我既期待❤️。

手撕猪肉配墨西哥芝士🧀粟米薄脆

煎原条海鲈鱼柳海鲜烩🐟

牛油带子蕃红花意大利饭 188

食饱饱,满足哂我既期待❤️。
  • 牛油带子蕃红花意大利饭
  • 手撕猪肉配墨西哥芝士粟米薄脆