2023-08-30
今日收工同朋友黎到上环揾野食😗 黎到呢间Pigsman 食猪食猪😋 坐低睇睇餐牌 净系睇到啲相都觉得吸引🤩 仲有好多唔同既组合任我哋拣 好多野都想食 拣左一阵终于拣好😝 我哋拣左两个组合同埋两个小食 好丰富呀🤩 Mission C= 猪榴弹(手打双层猪柳芝士汉堡)+手打猪肉丸 $92 猪榴弹 呢个真系大推 2块大大猪柳都系超滑又入味 汉堡包烤过脆脆的 加埋菜同埋酱汁 劲好食😋 店员仲好细心帮我哋切开一半😇 手打猪肉丸表面炸得脆脆又好香 手打猪肉真系好滑 入面系岩岩好熟 完全唔会老唔会韧👍🏻 Mission B=芝士苹果焗猪扒饭+特务浓汤 $102 芝士苹果焗猪扒饭用左苹果摆面好特别 平时食焗猪都会食到有啲腻既感觉 呢个加左苹果就会清新左 饭都系有蛋既炒饭底 芝士好足仲可以拉丝😍 特务浓汤今日系南瓜汤 系超浓郁😍 系食到南瓜蓉同埋味道岩岩好👍🏻 金手指(猪扒薯条)$38即系炸猪🤣 热辣辣炸起就上枱 炸得香脆 猪肉入味 同埋一条条咁好方便食! 自家制薯蓉配肉汁 $23呢个系老板娘推荐架🤣 薯蓉打得绵密 最出色系个汁 真系冇推荐错呀👍🏻 整体来讲 呢间Pigsman 环境舒适 老板娘好风
我哋拣左两个组合同埋两个小食 好丰富呀🤩
特务浓汤
今日系南瓜汤 系超浓郁😍 系食到南瓜蓉同埋味道岩岩好👍🏻
金手指(猪扒薯条)$38
自家制薯蓉配肉汁 $23
整体来讲 呢间Pigsman 环境舒适 老板娘好风趣健谈😆 食物质素不错 猪肉好出色 一定会再黎食猪榴弹😋