2021-11-29 852 浏览
星期日晚同男朋友係佐敦Random搵野食~好彩有揀到呢間餐廳黎食咋————————————————————————店內嘅格局😌啱先入去個時比較多人要坐門口位🙀後尾少人d個時老細主動幫我地轉枱😻好niceHehe都算幾多選擇🤣好難揀呀🙀馬拉盞通菜好大碟呀正好食!大蝦粉絲煲好出色男朋友第一次食係咁讚好好食haha雖然佢粉絲個色幾深但又唔鹹喎好好食沙爹串燒牛豬雞各兩串haha又係男朋友係咁話好食嘅菜式haha覺得雞比較好食🥰最後有個細嘅芒果糯米飯正喎又唔會太甜太漏同埋d芒果都好甜😻不過隔離有d食落爽口嘅泰式糕點唔係好知係咩黎🤣整體而言誤打誤撞得黎又好正嘅餐廳D野食好食又大碟😌d服務仲好好!老闆好nice同埋staff都係(睇落似係泰國人黎)最搞笑係黎呢晚有5枱唔知係咪真係有人生日點左蛋糕~佢地幾個仲會同唱泰文生日歌(?)比佢地同幫佢地影相timHaha有趣嘅食飯經驗

————————————————————————
店內嘅格局😌