约朋友系旺角食饭﹐周围好多人都唔知食乜好﹐结果系Openrice揾到呢间新餐厅﹐就即管去试下 (我最钟意试新餐厅﹐因为一心谂住胜在够新够干净﹐又可以试新野)。。。。点知‧‧‧‧‧出乎意料‧‧好食!环境好!!又唔系贵!!!间餐厅系油麻地地铁站行两分钟左右﹐上到去第一个感觉系环境简洁﹐宁静﹐有别于其他餐厅好嘈好压迫﹐真系唔错。我地三个人叫左一共六碟菜﹐分别系:啤酒薯条﹐Nachos﹐蟹肉多士﹐煎盲曹鱼﹐pizza 同水牛城鸡翼。埋单都系接近$700﹐以食物质素同份量来说﹐价钱很算合理。因为太心急食嘅原故﹐我们只系影左一张相﹐仲要系条鱼已经比我地叉开左简单形容下d食物啤酒薯条:外脆内软﹐够热﹐冇啤酒味但我谂系正常嘅﹐因为可能啤酒炸会脆dNachos:玉米片唔会因为d芝士肉酱而淋左﹐仲要一层一层都夹住肉酱﹐唔单止上面有﹐做得好细致﹐加埋个 sour cream 真系好好食蟹肉多士:多士底好脆﹐同蟹肉好夹。。不过摆耐左会淋煎盲曹鱼:煎得唔错﹐份量合理 (因为有其他餐厅d鱼都好少﹐相对黎讲呢度真系好大份)Parma Ham Pizza:都好食嘅﹐但唔算好好水牛城鸡翼:呢个真系好好好好食﹐皮脆又Ju

简单形容下d食物
啤酒薯条
Nachos:
蟹肉多士:多士底好脆﹐同蟹肉好夹。。不过摆耐左会淋
煎盲曹鱼:
Parma Ham Pizza:都好食嘅﹐但唔算好好
水牛城鸡翼:
呢个真系好好好好食﹐皮脆又Juicy﹐只鸡翼炸得好好﹐个汁好好味﹐形容唔到个好味﹐自己去试下啦

整体黎讲﹐性价比高﹐环境好﹐值得一试﹐亦会再去
香煎盲曹鱼, 蟹肉多士, Nachos, pizza