2009-02-16 22 浏览
同老公慶祝情人節, 見呢派品味咖啡甘 Hit, 都想找一個地方嘆咖啡. 上黎Open Rice見到呢間有 Latte Art 咖啡 既Cafe, 即有衝動來嘆下!呢間 Cafe 確係晤錯,可以坐係到幾個鐘, Hea 到爆! 地方就有D難温, 大家記住見到玉葉甜品就見到架拉!老公叫左杯Latte+Peppermint, 老闆娘話未整過熱飲. 事後大家都覺得此配搭Cold Drink會好飲D. 除此之外, 有好多唔同味道Caramel, Hazelnut 比人揀, 大家可以Tailor Made自己既咖啡!我個杯Mocha味道都吾錯, 好滑, 朱古力味可以再重D. 不過見到隻甘趣致既熊仔真係晤捨得飲. 食物方面只得笑面蛋包反同All day Breadfast, 味道都OK!佢地呢到又有Free Wi-Fi提供, 幾方便! 唯一美中不足就係無Menu, 老闆娘, 快D整返果啦! 等人多D選擇嗎!過左一個愉快又Hea 既情人節! Cheers!

過左一個愉快又Hea 既情人節! Cheers!