2021-07-16
💛米走鸡·我地个日本身想食大排档架 但系间间都full晒 所以就揾左呢间鸡煲🐤·火焰麻辣 $228(大) $168(小)我地3个人本身想嗌个细既 但系姐姐推介我地嗌个大既多D鸡 抵食D 果然无介绍错😈佢呢度D鸡超大旧 而且佢炸过个外皮 所以鸡肉超嫩 佢上完个鸡煲会黎点火添 超有型 唔知大家系相睇唔睇到🔥之后佢个麻辣超过瘾 可能因为我地嗌BB辣 我觉得佢系麻多过辣既 但系都会辣到想伸俐 一路饮住啤酒一路食 超爽🍻·西班牙黑豚肉$198 l 蟹子墨鱼滑$88 l 竹笙墨鱼滑$48午餐肉 l 生菜 l 娃娃菜 l 蜂巢冰豆腐 $24鲜制韭菜饺 l 鲜虾云吞 $43之后佢D野食都唔错 我自己最中意我地误打误撞嗌既竹笙墨鱼滑 佢系将墨鱼滑酿左系竹笙入面 出面既竹笙索晒汤 配埋入面既滑 口感超好🤤🤤之后佢猪肉既肥瘦比例都好好 墨鱼滑都唔错 推介大家要嗌个蜂巢冰豆腐 佢索晒麻辣汤 超正 口干好好😍😍云吞同饺子我就觉得一般D 佢个皮比饺厚 而且分量比饺少 嗌其他野食开心D🥟🤣·#rbyeat#rby港式#rby💛#rby长沙湾 #rby旺角 #rby铜锣湾 #rby观塘·📍长沙湾青山道379号昭德大厦
火焰麻辣 $228(大) $168(小)
火焰麻辣
西班牙黑豚肉$198