2017-08-09 321 浏览
昨晚 (8/8/2017), 约左 好朋友 来尖沙咀吃晚饭.  我们念拣那类餐厅  由西餐, 串烧, 直到 韩国烤肉! 终于找到呢间  喜来稀肉 (人气好旺).   我们一早订左位, 6:45pm开始. 我们坐左一上来, 左面第一张台. 店员真系好体贴下, 见到我们行来有点热及出汗, 摆左风扇系附近 比3个LIKE他们啦!  我们一坐低,  年青侍应已经奉上 前菜,包括泡菜 (辣辣甜甜地, 好开胃)、洋葱及鲜葱。  然后, 店员就好快手甘帮我地倒蛋浆, 分左两边. 一面系有加碎泡菜 都得意,一面就加左医油! 蛋真系好滑! 太幸福了!叫左 两罐ciders,   啤梨味 (爽口) 及 士多啤梨 (果味好香甜)! 加冰, 超爽口!  值得一试! 牛舌, 好薄, 好味 (为食既我地, 追加左一碟) 我们叫左 招牌烤肉都几靓, 卷成 玫瑰花🌹🌹, 卖相一流! 呢D一定相机食先啦! 真系好识氹人绝招!  真系几正,肉质又嫩又多汁!牛柳及牛脊 好新鲜, 肉质好嫩.   真系 一试难忘! 感谢!感谢!感谢!

牛舌, 好薄, 好味 (为食既我地, 追加左一碟)

真系好识氹人绝招!  真系几正,肉质又嫩又多汁!

牛柳及牛脊 好新鲜, 肉质好嫩.

真系 一试难忘! 感谢!感谢!感谢!

前菜 (包括泡菜、鲜洋葱及葱)
蛋浆
Kiss Ciders (啤梨味 及 士多啤梨味)
牛舌 (排得好靓)
喜来稀肉 (招牌烤肉) 必食!
牛柳, 牛脊
2017-08-08
前菜 (包括泡菜、鲜洋葱及葱)
蛋浆
Kiss Ciders (啤梨味 及 士多啤梨味)
牛舌 (排得好靓)
喜来稀肉 (招牌烤肉) 必食!
牛柳, 牛脊
  • 牛柳
  • 牛脊
  • 前菜 (包括泡菜、芽菜及鲜洋葱)