2019-07-19 985 浏览
尖沙咀出咗名最多嘅就系好嘢食😍😍😍不过价钱就比较贵🤔🤔🤔连茶餐厅都比平时嘅贵过人🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️但系今次就比我发现到又平又好味嘅车仔面啦!!!一君士多之前喺油麻地开业,而家喺尖沙咀度开咗分店,开业嘅时候仲有名人撑场添!行过嘅就梗系要入去试吓啦😬😬😬佢哋嘅主打系富贵车仔面🤓🤓富贵嘅意思就系用料不凡😎😎有冇谂过用鲍鱼嚟𩠌车仔面?呢间就满足到你嘅愿望啦🙆🏻🙆🏻🙆🏻今次我同男朋友就叫左各人一个面,三个小食同埋一个甜品,埋单都未够$300🤑🤑🤑认真好抵食👍🏻👍🏻👍🏻我就叫左一个霸王面,点解要霸王?因为材料有鲍鱼,广岛蚝,花胶同埋花菇嘅车仔面🙆🏻🙆🏻连面底都可以自己选择,我就叫咗油面!一上到黎真系哗咗出声!用料丰富感觉好富贵🙆🏻🙆🏻🙆🏻男朋友就叫左一个三𩠌面,有卤水猪肠,咖喱鱼蛋同埋贡丸😍😍😍就咁睇就系一般般嘅车仔面啦,但系喺尖沙咀用40几蚊就食到啲碗车仔面,就好抵食啦!佢仲可以自己拣汤底面底同埋额外嘅酱汁😍😍😍个沙嗲汁真系好好味🤓🤓小食方面就叫咗三个一君炸弹其实就系炸鹌鹑蛋😋😋😋唔好以为好简单,佢一咬落去里面系留心㗎😍😍😍😍😍出面仲有落到椒盐粉😎😎外面揸到好脆😋😋呢个真心好高质😍😍10分推荐大家

小食方面就叫咗三个

一君炸弹其实就系炸鹌鹑蛋😋😋😋唔好以为好简单,佢一咬落去里面系留心㗎😍😍😍😍😍出面仲有落到椒盐粉😎😎外面揸到好脆😋😋呢个真心好高质😍😍10分推荐大家去食!

南乳猪手上到嚟只颜色令我有啲不安😂😂😂但系食落都几好味,成个猪手都好够味道😍😍😍

章鱼烧,大家唔好以为系章鱼小丸子,佢系类似墨鱼丸😋但系揸咗嘅一般般啦😬😬😬
食完最后仲叫咗一盒香蕉船😬😬都系普通雪糕加两条蕉,但系就好有怀旧感觉😍😍😍
2019-07-16