2024-08-17 19 浏览
星期六居然都要返工,为咗令自己开心啲于是就决定食一个丰富嘅早餐。早餐方面呢叫咗佢一个鸡扒嘅套餐,入边呢有一个厚嘅煎蛋啦,一条肠啦,同埋一块鸡扒啦,仲有可以喺薯饼或者松饼之间选择嘅人,我就选择咗松饼,咁大个人都真系第一次食KFC嘅早餐,因为之前食过都系觉得麻麻哋,之前系食包嘅餐,但系今次食呢一个餐估唔到就有啲惊喜,首先佢最推介系松饼,但系朋友推介一定要叫佢多蜜糖,个效果真系非常之出色,因为佢成个松饼上面嘅蜜糖系非常之甜,但系配埋个松饼又唔会话好腬,但系佢最好食都系个顶𠮶个位,好好食呀真系,但系中间至底呢就留言有啲干嘅,所以一啖食系最Perfect嘅。我谂下次都会再因为呢一个松饼,而在食呢一个早餐。