2023-05-14
今日落雨天,带女女去室内行下街食个饭,见到有间好靓既亲子餐厅,一于试下~ 一入座店员姐姐就送咗个好靓嘅气球俾呀女,好开心🥰店员仲俾左公主填色纸同蜡笔俾呀女填色,好细心,女女好钟意🥰餐厅有play area,有好多唔同既玩具同board game,大人小朋友都啱玩😝🔸炸鱼薯条、牛油票米,菠萝片,橙汁儿童餐有三款选择,呀女拣咗佢最钟意嘅薯条😝炸鱼炸得好香脆,鱼肉保持到嫩滑,外脆内软,😋仲有呀女最爱嘅橙汁,呢个儿童餐食得好滋味😝😝叫儿童餐仲有一次扭蛋机会,食完饭即刻去扭蛋,扭到一㗎粉红色飞机玩具😍好开心🥰大人餐前有餐汤👍🔸纽西兰牛西冷配薯条估唔到即使叫左well done都仍然好嫩滑,一啲都唔韧😍西冷好香牛肉味,好易切,点埋肉汁味道好夹,火候控制得好好,煎得好香口😋🔸加拿大无骨猪扒配薯条猪扒好入味,有香草香,肉质嫩滑唔嚡口,食落亦唔会有渣,煎得啱啱好👍呢两款主菜既伴菜都有香煎茄子翠玉瓜同埋蕃茄,煎得好香口,同主菜好夹👍两款都拣左配薯条,薯片即炸,好新鲜热辣,份量多,食得好满足❤️🔸日式柚子芝士饼我哋另外叫咗一份甜品share,芝士饼入口好香柚子味,非常清新,柚子味同芝士好融和,唔会太甜,一啲都
🔸炸鱼薯条、牛油票米,菠萝片,橙汁
大人餐前有餐汤👍
🔸纽西兰牛西冷配薯条
🔸加拿大无骨猪扒配薯条
🔸日式柚子芝士饼
我哋另外叫咗一份甜品share,芝士饼入口好香柚子味,非常清新,柚子味同芝士好融和,唔会太甜,一啲都唔腻👍😋
🔸冻焦糖咖啡
非常香甜嘅焦糖咖啡❤️😍好有咖啡糖嘅感觉,面头仲有一层奶泡,好好饮❤️
🔸冻菠萝有机奇亚籽绿茶
入口有菠萝既香甜同埋绿茶既清香,底部有幼细嘅菠萝纤维同埋奇亚籽,好清新🥰跟餐免费附送,抵饮👍
餐厅嘅环境布置好靓,坐得好舒服,啱晒一家大细嚟食饭☺️