(非会员)
2008-01-27 5 浏览
上次去之前三日打电话问吓可唔可以订位个经理问我哋几多人去我哋22个所以可以啤一次我哋 但系要我哋当日早半个钟打电话叫佢哋开始留位我哋班人好Happy 想着有着数结果当日(12月21日)我系订位时间早半个钟打电话去个经理同我讲今日好多人唔可以留位啤我哋 我真系唔知点算好但系最后一行22人都去咗𠮶度结果都无人排队入度去仲可以唔驶要坐紧嘅其他客人移位我哋都可以坐起一齐算啦之后叫野食叫咗个waiter差唔多5分钟都味嚟 叫咗个好多唔同嘅野虽然唔系所有叫咗嘅野都食过但系22个人都无一个话好味大家好快食完但系食唔饱味叫多五样野但系结果食唔完然后味啤钱啰个waiter行过嚟 话我哋食唔完余下太多要加钱有冇饺错啊我同我D friend味食埋佢啰服务态度真系差劲