2009-02-08
听好多人讲话南丫岛呢间cake好好味,难得入黎南丫岛,一定要试下舖好细,得四张枱同出面一张枱,去到好多人排队,间舖都觉得唔忧做,完全唔理人,你想落order都无人理。我谂住坐去出面张细枱,入去入面落order,本来想要cake set,佢都唔理我我问佢出面张枱坐唔坐得,佢话左得之后又低头做野,我系出面坐左一阵都无人serve(系入面坐的人,迟过我入去都有晒野食),当我正想入去再落过时,见到佢示意我入去攞(人地都系有服务生serve的!),我入到去counter佢居然唔系俾碟我!(人地都系有碟有餐具的!)净系俾胶袋!我一早同佢讲左系要堂食,唔通坐出面就唔系客咩?真系服务好差!完全系差别待遇!好过份!言归正转,Tofu cheesecake卖晒,我就要左cookie cheesecake,$30的mini size,Italian Tomato$2X都大佢成倍加上无用碟serve,更加觉得卖相差,可能真系好好味啦!先试Dcream,完全无味!cake够实净,但系无cheese味,cookie指Oreo(饼底都系用Oreo)得cookie粒有cookie味,饼身都系无味的,一D都唔好食!下次
下次一定唔会去,买Italian Tomato好过!