2017-02-11 1362 浏览
今日去咗食但系好多人😅之前都去过一次 真系劲抵食👍🏿第一次同五位朋友去食大概7点几到 一入即刻有位 坐低之后啲职员就叫我地拣野食佢地啲态度都好好 好热情好有礼貌拣好汤底之后差唔多十分钟就到 唔使等好耐😁试完我觉得𠮶度嘅火锅真系好有台式风味好多台湾食物 差唔多全部都系 有台式奶茶仲有卤肉饭😻餐厅环境都好好 天花板挂住好多天灯造型嘅灯 俾人一种台湾感觉野食好食不单止 店员都好有礼貌 再加上价钱又实惠 繁忙时间食两个钟先每人$158 再晏啲食宵夜仲平😍😍真系值得一试👍🏿👍🏿虽然今日好多人 塞到lift口满晒 八点半到两个人食等咗半个钟先有位 但系好平❤️野食又新鲜 多样化多款式😍两个钟真系食到好饱😂打完边炉仲可以食饭后甜品😁💕但系因为今日系星期五所以要$168 但系依然抵😯❤️依家好似仲做紧优惠 五人同行一人免费 而且仲冇加一服务费 真系超级抵食 未食过真系要试一次💜以后一定会再去😋😋去旺角行街想打火锅不妨试下呢间🤗
今日去咗食但系好多人😅
之前都去过一次 真系劲抵食👍🏿