2021-05-23
🍽️用餐日期:17/05/2021🕚用餐时段:午餐时段🕐🤤等候入座时间:10分钟朋友推介粉岭呢间餐厅,上网又睇到群记好出名,于是决定去试下!🌞猪手粗面(大)讲下佢个汤底,食落唔觉多味精,比起其他餐厅嚟讲算清甜,成日食米粉河粉,今次一试呢种粗面觉得好特别!推介!猪手食落唔会太韧太淋,食完一旧会忍唔住继续食第二旧!🤣顺带一提,猪手配埋佢哋嘅辣酱好好味!!!🌞牛腩河粉(大)牛腩唔会太老,唔会出现咬唔开嘅情况!河粉同出面嘅餐厅差唔多,冇咩特别😋,但系呢碗牛腩河粉系好味抵食嘅!🌞牛丸(细)推介大家一定要嗌嚟试下!唔知系咪食得多其他餐厅嘅大大粒牛丸,嚟到呢度食呢啲牛丸细细嚟好得意,食落有惊喜,好弹牙!😍一定要试下!温馨提示:*除非你超级细食,唔系嘅挂都系建议要大碗嘅面,因为就算系大碗都唔系你想像中咁多!🍜*餐厅环境比较简陋冇冷气,但系设有风扇,建议怕热嘅话夏天可以带部风扇仔,食得舒服啲!餐厅冇冷气都有咁多人排队帮衬,可想而知呢间餐厅真系值得一去!
🕚用餐时段:午餐时段🕐
🤤等候入座时间:10分钟
🌞猪手粗面(大)
🌞牛腩河粉(大)
🌞牛丸(细)
温馨提示: