2024-07-15
今日公司包场食烧肉,本身都系件开心事来嘅,因为我本人都好钟意好钟意食烧肉。一入到来,坐低见到个炉咁细都已经预左一次过烧唔到咁多野食,不过呢点无所谓,因为火力够猛,比出面大大个炉但边位完全无热力好D。火力较到5都烧得好快好快。酱汁只有无味烧肉汁同粉红岩盐,唔知点评价。肉品本身有唔同汁可以拣,不过食唔出。今日食美国安格斯封门柳放题,D肉上台其实都OK,唔觉有异味有乜,但烧熟左先知出事。D肉咬极都唔烂,仲要唔系得一两旧系咁,我食左咁多旧都系超级难咬,食到最后我咬一两下就已经放弃咬唔落要吐出来。只有一款唔知咩牛系入口即溶,对比之下系极好食。我食咁多次烧肉系第一次食到差唔多旧旧肉都有筋,真系大开眼界。猪肉只有腩肉同猪颈肉,算正常嘅,如果早知我就唔食牛只食猪。甜品唔著墨,雪糕正常,蛋糕类一般,超级细旧。前菜一般水准,应该都系整定个D。侍应服务OK,收碟快,而且态度无唔好,都OK。今日食到一肚气,我一向唔写食评都要上来写第一篇食评。但我食完睇食评,见到呢间野咁多正评就忍唔住谂,系咪大家都食到D我食唔到嘅肉呢🤔 真系唔知喇
侍应服务OK,收碟快,而且态度无唔好,都OK。