餐厅: 森美餐廳
资讯:

行过西营盘 打算怀念下童年回忆 入去森美到食下扒 绝对系恶梦!(收银姐姐 如果唔系你态度极恶劣 我都唔想出文 当自己唔好彩 下次唔食就算 系你既态度迫使我要出文警惕下其他食客)叫左个牛扒餐 五成熟 (因为年轻侍应有贴心提醒铁板上 到时会熟d )很好彩叫左5成熟 黎到已经变7成左右,重点系块扒多根到食唔到 左切右切得番少少食入口都有d要吐番出黎 ,唔紧要 百几蚊一块扒 有咩要求丫 讲真都系想食情怀到尾声叫左黑牛就真心燥左 侍应一放底杯野饮我就即刻影相 一堆泡 个雪糕球去左边?溶左?拿 我冇放佢半个钟先影既 一黎即影(见图)即刻叫番个侍应黎拎走佢啦 点饮呀,就听到个收银女人大声抱怨闹客 我反应慢:其实事后好想叫佢饮比我睇 我请佢饮 睇下佢会唔会肚痛餐厅环境一如其他食客讲:旧 污秽 特别一提个厕所真系世界级污秽!食完呢餐饭好唔开心 本身想怀旧一番 而家劲后悔 自己亲手拣佢黎食破灭自己既美好回忆 比我拣多次 一定唔会行入去🥲