去咗间好得意嘅复古玩味主题餐厅,Sicklyland Cafe 悉尼乐园,餐厅嘅画用米奇做主题,有好多好可爱壁画,仲放左好多怀旧嘅家私电器,打卡一流!🍄我哋食咗招牌盐烧牛舌,外脆内软、食落口咸香美味,而且好juicy 又好松软,啱我口味!🍄喇沙龙虾汁配大虾长通粉,啱晒我哋嗜辣者,好特别嘅系佢用喇沙汁去配长通粉,都系第一次食,配搭出嚟又出奇地夹,好钟意。🍄至于南瓜蟹肉烩饭,南瓜香甜,再加上蟹肉嘅鲜味,真材实料,系健康美味首选。🍄Peach1664 Cocktail加入薄荷叶同桃,特制嘅1664,甜中带果味,富有创意。

南瓜蟹肉烩饭
招牌盐烧牛舌
喇沙龙虾汁配大虾长通粉
题外话/补充资料: 去咗间好得意嘅复古玩味主题餐厅,Sicklyland Cafe 悉尼乐园,餐厅嘅画用米奇做主题,有好多好可爱壁画,仲放左好多怀旧嘅家私电器,打卡一流! 🍄我哋食咗招牌盐烧牛舌,外脆内软、食落口咸香美味,而且好juicy 又好松软,啱我口味! 🍄喇沙龙虾汁配大虾长通粉,啱晒我哋嗜辣者,好特别嘅系佢用喇沙汁去配长通粉,都系第一次食,配搭出嚟又出奇地夹,好钟意。 🍄至于南瓜蟹肉烩饭,南瓜香甜,再加上蟹肉嘅鲜味,真材实料,系健康美味首选。 🍄Peach1664 Cocktail加入薄荷叶同桃,特制嘅1664,甜中带果味,富有创意。
2024-02-04
南瓜蟹肉烩饭